ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ!!! ΑΓΩΓΗ ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!!! ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΜΑΜΟΥΘ! ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ; (ΦΩΤΟ)

Η διαφωνία και η αποχώρηση του Νίκου Μαστρογιάννη από τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου όταν του γνωστοποιήθηκε ότι εκείνη θα έδινε την ψήφο της για το όνομα της Μακεδονίας με τον Μαστρογιάννη να δηλώνει ότι αποχωρεί, και την βουλευτή να γίνεται έξαλλη φαίνεται σύμφωνα με την δικογραφία φαίνεται να είναι ο λόγος της μεταξύ τους βεντέτας.

Μετά το επεισόδιο εντός της Βουλής, ο Νίκος Μαστρογιάννης κινήθηκε νομικά κατά της Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου όπου και κατέθεσε αγωγή σε βάρος της, με την οποία διεκδικεί 200.000 ευρώ για ηθική βλάβη.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο Νίκος Μαστρογιάννης φαίνεται να διαδραμάτισε πρωταγωνιστικό ρόλοστη μεταπήδηση της Μεγαλοοικονόμου στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα, υπάρχουν και αρκετές συνομιλίες μεταξύ του ίδιου και σύμβουλου του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για το πώς τελικά θα γίνει ο «γάμος».

Στο μεταξύ, έχουν διαρρεύσει διάλογοι της Μεγαλοοικονόμου με τον Μαστρογιάννη που επιβεβαιώνουν την συνεργασία τους και ας έκανε έπειτα η Βουλευτής ότι δεν τον ήξερε.

ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΥΒΟΙΚΗ ΓΝΩΜΗ