ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΕΚΤΑΚΤΟ! ΠΟΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ! ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ; ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΜΑΜΟΥΘ

Η διαφωνία και η αποχώρηση του Νίκου Μαστρογιάννη από τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου όταν του γνωστοποιήθηκε ότι εκείνη θα έδινε την ψήφο της για το όνομα της Μακεδονίας με τον Μαστρογιάννη να δηλώνει ότι αποχωρεί, και την βουλευτή να γίνεται έξαλλη φαίνεται σύμφωνα με την δικογραφία να είναι ο λόγος της μεταξύ τους βεντέτας.

Στοιχεία-ντοκουμέντα αποδεικνύουν ότι η «φουριόζα» βουλευτής όχι μόνο γνώριζε τον Μαστρογιάννη με τον οποίο (εκ των υστέρων) έκανε ότι δεν ήξερε, αλλά εκείνος φαίνεται να φιλοτεχνούσε το προφίλ της στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Οι 121 συνομιλίες και τα e-mail με κάποιον που δεν γνώριζε…

Από την δικογραφία προκύπτει ότι ο Μαστρογιάννης είχε συνομιλήσει όχι μια φορά αλλά δεκάδες φορές μέσω e-mails καθώς και 121 φορές στο Μessenger απευθείας με τη Μεγαλοοικονόμου. Την ίδια στιγμή, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ φέρεται να μεσολαβεί προκειμένου να του χορηγηθεί άδεια ακόμα και για το πάρκινγκ της Βουλής.

Μετά τη διακοπή της συνεργασίας τους το κλίμα αντιστράφηκε. Η Μεγαλοοικονόμου φέρεται να επιδίωκε μέσω προσωπικών της εντολών να αποτρέψει την είσοδο εντός της Βουλής για τον δημοσιογράφο, ο οποίος εισερχόταν νόμιμα για την άσκηση των δημοσιογραφικών του καθηκόντων.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, υπάρχουν σοκαριστικά στοιχεία τα οποία έχουν συλλεχθεί και αναμένεται να κατατεθούν στις δικαστικές αρχές που προκύπτουν από την μεταξύ τους σχέση που αν δημοσιευθούν θα δημιουργήσουν τεράστιο σάλο στον πολιτικό χώρο. Ο Νίκος Μαστρογιάννης φαίνεται να διαδραμάτισε πρωταγωνιστικό ρόλο στη μεταπήδηση της Μεγαλοοικονόμου στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα, υπάρχουν και αρκετές συνομιλίες μεταξύ του ίδιου και σύμβουλου του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για το πώς τελικά θα γίνει ο «γάμος».

Η συνέχεια στον δρόμο της δικαιοσύνης με τον Μαστρογιάννη να έχει καταθέσει αγωγή κατά της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μεγαλοοικονόμου και να ζητάει από την ίδια ηθική αποζημίωση διακόσιες χιλιάδες ευρώ.