ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΓΑΛΕΣ «ΚΟΤΕΣ». ΤΟ 1821 ΠΕΤΑΓΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΛΩΤΣΗΔΟΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΗΡΩΕΣ

«O AΘΕΟΣ ΚΑΙ ΑΒΑΠΤΙΣΤΟΣ ΑΧΑΣΒΗΡΟΣ, Ο ΙΟΥΔΑΣ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΕΠΙΤΑΦΙΟ» ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΑΣΙΓΑΣΤΑ ΦΙΛΟΔΟΞΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ. ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΓΑΛΕΣ «ΚΟΤΕΣ». ΤΟ 1821 ΠΕΤΑΓΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΛΩΤΣΗΔΟΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΗΡΩΕΣ

Γράφουν κάποιοι υπερβολικοί μπλόγκερ στο deltio11.blogspot.gr, το  οποίο διαβάσαμε με έκπληξη:

«Ντροπή στον Παπά που λειτούργησε τον Άθεο Αλεξ Χαβαναγκίλα

Ύπαγε οπίσω μου Σατανά

Ο Άθεος και Αβάπτιστος Αχασβήρος, ο Ιούδας, «παρακολούθησε», για τηλεοπτικούς και επικοινωνιακούς λόγους,  «μαζί με την οικογένεια του την Ακολουθία και την περιφορά του Επιταφίου», στον ιερό ναό των Ταξιαρχών, στο Μεγάλο Χωριό της Τήλου, στον οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε γράψει συνθήματα.  Δεν ξέρω αν είναι ακόμα δήμαρχος στο νησί ο πουστοδήμαρχος, που ήθελε να παντρεύει πρώτος τους Πούστηδες.

Ο Άθεος και Αβάπτιστος Αχασβήρος,  θα παρακολουθήσει τη λειτουργία της Αναστάσεως, στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου, στην περιοχή Λιβάδια, στο λιμάνι του νησιού. Ντροπή στο Παπά που τον λειτούργησε στον Επιτάφιο.

Ελπίζω οι Χριστιανοί σήμερα να τον διώξουν, να μην μαγαρίσει την Ανάσταση και την Εκκλησία.

Πρώτα να φύγει το Άθεο και Αβάπτιστο κομμούνι και μετά «Δεύτε Λάβετε Φως». Να μια ευκαιρία, να γίνει διάσημος ο ιερέας του Αγίου Νικολάου Τήλου. Και όπως ο Αναστηθείς Χριστός να του πει.

«Ύπαγε οπίσω μου Σατανά»!

 

tilos

Θεωρούμε πως οι μπλόγκερ , είναι υπερβολικοί. Μα τι λέξεις, τι εκφράσεις είναι αυτές για τον πρωθυπουργό μας.

Άθεο κομμούνι; Το λιγότερο.

Μπολσεβίκος; Το λιγότερο.

Αβάπτιστος Αχασβήρος, πιπέρι στο στόμα.

Σπέκουλα κάνει το παλιόπαιδο. Και προπάντων φυλάγεται. Πάει όπου δεν πάει κόσμος. Για να μην τις αρπάξει και τρέχει με ψυχικά σοκ στα αιγινήτεια πάλι για αξονικές και νέες θεραπείες. Ο τύπος όπως τον κατάντησαν οι Γερμανοτσολιάδες διαπραγματευτές, δεν αντέχει στην πίεση ούτε για 5 λεπτά. Ήταν που ήταν αλαφροΐσκιωτος, απέγινε, το παλιόπαιδο.  

tsipras-perouka

Η ΕΙΔΗΣΗ

Στον ιερό ναό των Ταξιαρχών, στο Μεγάλο Χωριό της Τήλου, παρακολούθησε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μαζί με την οικογένεια του, την Ακολουθία και την περιφορά του Επιταφίου.

Ο κ. Τσίπρας, που βρίσκεται από τη Μεγάλη Πέμπτη στην Τήλο για τη σύντομη ανάπαυλα του Πάσχα. Το Μεγάλο Σάββατο θα παρακολουθήσει τη λειτουργία της Αναστάσεως στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου, στην περιοχή Λιβάδια, στο λιμάνι του νησιού, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Έτσι, αθεΐα για τους χαχόλους μπολσεβίκους-άπλυτους και χριστιανολαγνεία για τους χαχόλους πρασινοπασόκους.

Τέλμα και τέλος ενός λαού που πια δεν αντιδρά σε τίποτα για πολιτικά θέματα, βυθισμένος στην κατάθλιψη.

Και τον Κατέλη να βάλουν πρωθυπουργό από την Πάνια, θα του φιλάνε το χέρι.