Ροζ σκάνδαλο με Κύπριο ποδοσφαιριστή που φέρεται να αποπλάνησε 16χρονη… (ΦΩΤΟ)

Αφού πρωταγωνίστησε σε ριάλιτι για ενήλικες το καλοκαίρι απ’ όπου και απόκτησε δημοσιότητα ο Μιχάλης Θαλασσίτης προκαλεί ξανά τα Βρετανικά μέσα.

Τον κατηγορούν λοιπόν ότι…. αποπλάνησε 16χρονη μαθήτρια και πέρασε μαζί της ένα βράδυ σε δωμάτιο ξενοδοχείου.


Η έφηβη συνεχίζει να ταράζει τα νερά λίγες μέρες μετά την υπόθεση αφού προβαίνει σε δηλώσεις για το τι πραγματικά θεωρεί η ίδια έγινε.


Η έφηβη Τζιούλια Πόλακ η οποία όπως αναφέρουν τα δημοσίευμα πέρασε ένα φλογερό βράδυ με τον Κύπριο ποδοσαιριστή και wannabe celebrity Μάικ Θαλασσίτη σε δωμάτιο ξενοδοχείου το βράδυ του Σαββάτου (21/10) φέρεται να δήλωσε σύμφωνα με την Mirror ότι υπάρχει ένα κίνημα «μίσους» εναντίον της.


Επίσης αναφέρει ότι δεν έκανε έρωτα μαζί με τον Θαλασίτη απλά πήγαν στο ξενοδοχείο και παράγγειλαν φαγητό. Τώρα το πως τον φωτογράφησε ξαπλωμένο ημίγυμνο το αφήνει λίγο αδιευκρίνιστο.


Αξίζει να σημειωθεί όμως ότι ενώ υπάρχει ένα κίνημα με haters υπάρχει μια μεγάλη μερίδα του κόσμου που στο Twitter της, λογαριασμό τον οποίο έκλεισε, της αναφέρουν ότι αυτοί που την μισούν στην πραγματικότητα την «ζηλεύουν επειδή κοιμήθηκε μαζί με τον ποδοσφαιριστή και τηλεπέρσονα της βρετανικής σειράς «Love Island».


Σχετικά με την φωτογραφία της η οποία την δείχνει να πίνει κρασί η ίδια θέλοντας φυσικά να προκαλέσει αναφέρει ότι ήταν 15 χρονών όταν τραβήχτηκε η φωτογραφία.
Από ότι φαίνεται απολαμβάνει την προσοχή που απέκτησε από αυτό το περιστατικό. Ήδη οι ακόλουθοι της αυξήθηκαν κατά 10,000 μόνο το Σαββατοκυρίακο.


Ο ίδιος ο κ. Θαλασσίτης δηλώνει ότι νόμιζε ότι ήταν 19 χρονών αφού την συνάντησε όπως αναφέρει ο ίδιος σε κλαμπ το οποίο θα έπρεπε να δείξεις ταυτότητα για να μπεις μέσα.