Οι ΥΠΕΡΑΝΩ ΥΠΟΨΙΑΣ ξεκινούν τις εμφανίσεις τους από το πανέμορφο Άλσος Περιστερίου

Οι ΥΠΕΡΑΝΩ ΥΠΟΨΙΑΣ ξεκινούν τις εμφανίσεις τους από το πανέμορφο Άλσος Περιστερίου στις 27/9 και ώρα έναρξης στις 8.00 το βράδυ.

Με ανανεωμένο πρόγραμμα, το οποίο περιλαμβάνει επιτυχίες από την Ελληνική, αλλά και τη διεθνή μουσική σκηνή, σε συνδυασμό με τα ήδη επιτυχημένα singles τους. Θα ακουστούν διασκευές από Παπακωνσταντίνου, Ξυδού,2002 GR, μέχρι B.Adams, Bon Jovi, G. Moore κλπ.

Σε επίσημη πρώτη παρουσίαση θα ακουστεί το ακυκλοφόρητο νέο τραγούδι των ΥΠΕΡΑΝΩ ΥΠΟΨΙΑΣ, με τίτλο «Δεν είμαι εγώ για πολλά», αλλά και προηγούμενες κυκλοφορίες της μπάντας, όπως «Μαργαρίτα Κομμένη», «Άντε γεια», «Ας γινόταν», «Μικρές αγγελίες», «Ως το τέλος» και «Μαζί σου». Σύντομα οι ΥΠΕΡΑΝΩ ΥΠΟΨΙΑΣ θα κυκλοφορήσουν την πρώτη δισκογραφική τους δουλειά.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας. GERHARD KOCH outfitters. G COSMETICS by giasemi dimopoulou SPARTA BEER. Η είσοδος είναι ελεύθερη. ΥΠΕΡΑΝΩ ΥΠΟΨΙΑΣ ΦΩΝΗ – ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΤΖΗΡΑΛΛΗΣ ΤΥΜΠΑΝΑ – ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΣΤΡΩΝΗΣ ΜΠΑΣΟ – ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΜΠΙΡΗΣ ΠΛΗΚΤΡΑ/ΦΩΝΗΤΙΚΑ – ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ ΦΩΤΑΚΗ ΚΙΘΑΡΑ – ΞΑΝΘΟΣ ΛΑΔΑΣ