Ηλιάδη και Γκέντσογλου δεν είναι μαζί αυτό το καλοκαίρι

Οριστικός χωρισμός για την Αγγελική Ηλιάδη και τον Σάββα Γκέντσογλου ή ακόμα μία σοβαρή κρίση στη σχέση τους;

Η τραγουδίστρια εδώ και λίγες μέρες ανεβάζει φωτογραφίες με τα παιδιά της, Μπαμπίνο και Βασίλη, από τις διακοπές τους, την ίδια ώρα που ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται κάπου αλλού, μακριά τους.

Κι αυτό θα μπορούσε να μην υποδηλώνει απαραίτητα χωρισμό, καθώς οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του παίκτη της κροατικής Χάιντουκ Σπλιτ συχνά πυκνά τον κρατούν μακριά από την οικογένειά του.

Unfollow στο Instagram

Πώς να εκλάβουμε, όμως, το γεγονός ότι τόσο ο Σάββας όσο και η Αγγελική έκαναν ο ένας τον άλλον unfollow στο Instagram; Μάλιστα, στον λογαριασμό του ποδοσφαιριστή δεν υπάρχουν κοινές φωτογραφίες με την Αγγελική, πλην μιας από το 2015, στην οποία το ζευγάρι είναι με παρέα. Από την άλλη, η τραγουδίστρια δεν θέλησε να σβήσει τις κοινές στιγμές τους, τουλάχιστον διαδικτυακά!

Βεβαίως, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που φήμες θέλουν το ζευγάρι να βαδίζει σε χωριστούς δρόμους. Κατά καιρούς δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η τραγουδίστρια και ο ποδοσφαιριστής βρίσκονται στα… μαχαίρια, και εκείνοι με μια κοινή εμφάνιση ή μια φωτογραφία τους στα social media βάζουν τέλος στις φήμες. Κάτι τέτοιο, πάντως, δεν έχει συμβεί μέχρι στιγμής στην προκειμένη περίπτωση…