Μάνος Βαρτζής – Ετοιμάζει το πρώτο του ψηφιακό δίσκο

Ο Μάνος Βαρτζής είναι ράπερ όμως κυρίως υπηρετεί την μουσική της Trap και RnB μουσικής με νότες Self Made. Γεννήθηκε στην καβάλα 11 Ιανουαρίου του 2000, απο μικρός να μάθει και να έχει ως γνώση την μουσική, και φυσικά στην συνέχεια να την υπηρετεί.

Τελείωσε μουσικό σχολείο στην πόλη της καβάλας, με πολλές μουσικές γνώσεις αλλά και με το σπουδαίο του ταλέντο δίχνει έναν εαυτό διαφορετικό, μα φυσικά μέσα απ’το κανάλι του στο YouTube καθώς, με την μουσική και τα Covers του βλέπουμε μια διαφορετική, μουσική γνώση «όταν κάτι το αγαπάς, δύσκολα το παρατάς» έτσι λοιπόν μετά απο απο συνεργασίες στην καβάλα έχει χτίσει το δικό του Home Studio. Έτσι έχει την δική του ποιότητα όπως ο κάθε καλλιτέχνης, και όπως μας λέει ο ίδιος Μουσικό Αυτί. 

ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ; Μέσα απο πληροφορίες του ParadiseGradio στην καβάλα σε μια συνέντευξη του, Η NewsMusic σας έχει ένα μεγάλο ΝΕΟ του, Ετοιμάζει το πρώτο του ψηφιακό δίσκο με μουσική Trap, RnB POP και Acoustic To όνειρο του; Να δουλέυει στη μουσική σε αυτό που αγαπάει να παράγει να τραγουδάει αλλά και να γράφει……

 

 

https://www.youtube.com/channel/UC2iMC-OaB-_JryAudZb2jQA

 

Κράτα το