Αληθινή εξομολόγηση 25χρονου: «Έκανα κατά λάθος σεξ με τη μικρή αδερφή της γυναίκας μου! Μετά όμως…»

Κάλεσα στο σπίτι την κοπέλα της αδερφής μου με μοναδικό σκοπό να κάνω σεξ μαζί της. Το σχέδιο μου δούλεψε αλλά τώρα έχασα την κοπέλα μου που αγαπώ πάρα πολύ. Είμαι 25 και είμαι, ήμουν, με την κοπέλα μου για τρία χρόνια.

Η μικρότερη αδερφή της είναι δεκαεννιά και έχει το πιο σέξυ κορμί που έχω δει στη ζωή μου. Έχει επίσης ένα απιστευτα καυλιάρικο βλέμμα και με φλερτάρει από όταν γνωριστήκαμε. Συχνά ονειρευόμουν να κάνουμε σεξ και καμία φορά τη φαντασιωνόμουν όταν το έκανα με την κοπέλα μου.

Μια μέρα, σήκωσα το τηλέφωνο και κάλεσα την αδερφή της για να της προτείνω να προχωρήσει το ζήτημα του φλερτ. Εκείνη έφτασε στο σπίτι μου με ένα μπουκάλι κρασί. Ήπιαμε το κρασί και ξεκινήσαμε να κάνουμε έρωτα. Αν και είχε απίστευτο κορμί, δεν υπήρχε καθόλου πάθος μεταξύ μας και αναρωτιόμουν τι έκανα. Αλλά ήταν πολύ αργά για να σταματήσω. Έτσι, συνέχισα.

Η κοπέλα μου είναι πιστή και άτομο εμπιστοσύνης. Ποτέ δε θα με κατηγορούσε για τίποτα, οπότε αποφάσισα να είμαι ειλικρινής μαζί της και της είπα τι έκανα. Αλλά τώρα το μετανιώνω. Μου είπε ότι η σχέση μας είχε τελειώσει.

Ήταν ένα ηλίθιο λάθος που θα πληρώνω κάθε μέρα στην υπόλοιπη ζωή μου. Τη θέλω τόσο πολύ πίσω αλλά δεν ξέρω πως να της αλλάξω γνώμη και να συγχωρήσει την απαίσια συμπεριφορά μου.